Ana sayfa Satış Noktaları

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Tanzim Satış

Tekirdağ, birçok sebze ve meyvenin üretildiği şehirlerimizden biridir. Yoğun nüfusu ve liman olanaklarına sahip oluşu sebze ve meyve fiyatlarının tüm ülkede olduğu gibi yüksek olmasını önleyememiştir. Komisyoncular nakliyenin düşük tutarlı olduğu şehirlerde de meyve ve sebze fiyatlarını oldukça yüksek tutmaktadır. Devlet tarafından bu duruma bir el atılması kararlaştırıldı ve her yerde olduğu gibi Tekirdağ büyükşehir belediyesi tanzim satış noktalarının da kurulması için gerekli çalışmalara başlandı. Bu uygulama hayata geçirildikten son büyükşehrin birçok noktasında tüketiciler meyve ve sebzelere çok uygun fiyatlara ulaşabilecek ve araya girerek halkı dolandırma yoluyla çok yüksek paralar kazanan komisyoncuların planları suya düşecek.

Tekirdağ büyükşehir belediyesi tanzim satış noktaları ilerleyen günlerde belirlenen yerlerde kurulacak ve herkes bu uygulamadan yararlanabilecektir. Tekirdağ gerek konumu gerek de üretici kimliğiyle Tekirdağ büyükşehir belediyesi tanzim satış noktaların satılacak meyve ve sebzeleri çok uygun fiyatlara alabilir. Tarım Kredi üreticiden satın alacağı sebze ve meyveler konusunda çalışmalar başladı ve alım işlemi tamamlandığı gibi ülkemizin her yerinde olduğu gibi Tekirdağ büyükşehir belediyesi tanzim satış noktaları da hemen hizmete girecek. Böylece halkımıza birçok ürün çok uygun fiyattan satılacak. İlk etapta Tekirdağ büyükşehir belediyesi tanzim satış noktasında sınırlı çeşitte ürün satılsa da ilerleyen zamanlarda ürün çeşitliliği artacak ve halkın tüm temel gıda maddeleri satışa sunulacaktır.

Tekirdağ Tanzim Satış Ne Zaman Başlayacak

Bakanlıkça yapılan çalışma sonucunda il ve ilçe merkezlerinde bulunan Migros, Carrefoursa, A101, Şok ve BİM market zincir şubelerinde tanzim satış ürünleri satışı başlayacaktır. Fiyatlar tanzim satış fiyatları ile aynı olacaktır.

Trakya bölgesinde yer alan Tekirdağ ili de tanzim satış kapsamında bulunan şehirler arasındadır. Bakanlık tarafından açıklanan büyükşehirlerin arasında yer alan Tekirdağ’da da halka ucuz fiyattan meyve ve sebze satışı yapılacak. Ancak tanzim satış noktalarının kurulmasıyla ilgili görev şehir belediyelerine düştüğü için bu şehirde tanzim satışın ne zaman başlayacağı ile ilgili halen net bir bilgi yok. Nitekim Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi tarafından tanzim satış noktaları ve tanzim satışa sunulacak ürünler temin edildikten sonra satışın başlaması bekleniyor.

BİR CEVAP BIRAK

Please enter your comment!
Please enter your name here